Stahlwelt Gereedschapswagen roestvrijstalen werkblad

€ 6.499,00
ex. btw / adviesprijs

De Stahlwelt Gereedschapwagen is de onbetwiste ultieme metgezel voor professionele vakmensen, die uitblinkt door een uitgebreide reeks functies die ontworpen zijn om uw werk efficiënter te maken en uw taken naar een hoger niveau te tillen. Deze state-of-the-art gereedschapswagen is uitgerust met maar liefst 14 ruime laden, waarvan er 12 zijn gevuld met een uitgebreide collectie van 755 delen professioneel handgereedschap. Deze gereedschappen zijn zorgvuldig georganiseerd in schuimrubberen modules, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn en optimaal kunnen worden opgeslagen. Het quick lock systeem en de 100% uittrekbare laden maken het gebruik van deze wagen moeiteloos en intuïtief.

Het roestvrijstalen werkblad biedt niet alleen een duurzame werkruimte, maar ook een hygiënische omgeving die geschikt is voor diverse taken. Met extra voorzieningen zoals drie stopcontacten en maar liefst zes USB-aansluitingen wordt het comfort naar een hoger niveau getild. Deze functionaliteiten maken het eenvoudig om elektrische machines en apparaten aan te sluiten, waardoor de werkplek nog veelzijdiger wordt en aan al uw behoeften voldoet.

De Stahlwelt Germany Gereedschapwagen vormt de perfecte combinatie van functionaliteit, organisatie en connectiviteit, allemaal verpakt in één krachtige eenheid. Het is niet alleen een gereedschapswagen, maar een complete oplossing voor professionals die zowel gereedschap als comfort hoog in het vaandel hebben staan tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Wat nog indrukwekkender is, is dat deze zeer complete gereedschapswagen wordt geleverd met een garantieperiode van maar liefst 30 jaar! Dit benadrukt de duurzaamheid en kwaliteit van het product, waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op de prestaties ervan gedurende vele jaren van intensief gebruik